Ulf i Höör gav Triss till sin vän – vann 12 miljoner i tv

Ulf i Höör gav bort en Triss i födelsedagspresent som ledde hela vägen till tv. Väl där tog han även hand om vännens skrap på distans, och såg till att han nu är 12 miljoner kronor rikare... Läs vidare

Vann 4,5 miljoner med maxad puls

2020-05-22: Den trogna Triss-köparen Bengt från Nyland skrapade under våren fram tre klöversymboler. Med en maxad puls gav det honom 4,5 miljoner kronor i TV4 Nyhetsmorgon under lördagen. Vinsten kommer firas med hans stora familj och pengarna kommer gå till att renovera huset och dela med sig.

...
Läs vidare

Glädjetårar efter vinsten på 2,7 miljoner

I direktsänd tv skrapade Jessica från Listerby under lördagsmorgonen fram 2,7 miljoner på Triss till sin mamma. Sen kom glädjen och tårarna. "Det var en sådan enorm anspänning och allt bara släppte, berättar Jessica."

...
Läs vidare

Marguerite fick en miljonvinst av exet

Ytterby har satt Västsverige på Trisskartan genom åren, både med sexsiffriga vinstbelopp och miljonvinster. På lördagen gästade Marguerite Nyhetsmorgon digitalt, för att där bli Trissmiljonär. Påskpresenten hon fick av sin före detta man, hade redan innan skrapet ett garantivinstvärde på 1,2 miljoner kronor. När skrapfesten var över, hade Marguerite blivit 3... Läs vidare

Vann en Tesla på BilTriss, har inte kunnat smälta vinsten

En man i 50-årsåldern från Kristianstad skrapade fram en Tesla på BilTriss under en rast på jobbet. Det är den andra storvinsten som ICA Tollarp säljer. "Jag är i chock, jag har inte kunnat smälta vinsten", säger den glada vinnaren.

...
Läs vidare

Pusskalas när Luleåparet vann 5 miljoner

2021-03-21: Ett lyckat Trisskrap på en lunchrast tog paret Urban och Maria från Luleå till TV4 Nyhetsmorgons videoskrap denna söndag. Deras känsla om storvinst infriades när de vann högsta vinsten på fem miljoner kronor. "Vi är så glada så att snön smälter", säger en sprudlande glad Urban.

...
Läs vidare

Hämtade förstoringsglaset för att tyda veckovinsten

Ett par från Hudiksvall hämtade förstoringsglaset för att tyda vad de vunnit på en Trisslott. Vinsten på 15 000 kronor i veckan i ett år kommer paret lägga välgörande ändamål och resedrömmar.

...
Läs vidare

Sätter guldkant på tillvaron för vinsten på 4,5 miljoner

2021-03-13: Lördagen den 13 mars visade sig bli en speciell dag för Ystad, eftersom det var dagen då årets första miljonvinst skrapades fram till orten. Trisslotten som innehöll tre klöver-symboler var inhandlad hos Ystad Spel & Tobak. Denna morgon skrapades vinsten fram i TV4 Nyhetsmorgon och landade på hela 4,5 miljoner kronor.

...
Läs vidare

Sätter guldkant på tillvaron för 2,4 miljoner

2021-03-06: För några veckor sedan skrapade Storvretabon Eva Carlsson fram tre klöver-symboler. Denna lördagsmorgon var hon med i Nyhetsmorgon via videolänk. Vinsten blev hela 2,4 miljoner kronor och kommer nu sätta guldkant på tillvaron som pensionär, dessutom kommer hon förverkliga drömmen om ett växthus.

...
Läs vidare

Vann veckovinsten och dansade av glädje

2021-03-01: En mammaledig göteborgska i 30 årsåldern kunde knappt tro sina ögon när hon skrapade fram tre symboler på den tillfälliga Trisslotten ”Veckovinsten”. En vinst som innebär att vinnaren skrapat fram 15 000 kronor i veckan under ett helt år. ”Nu kommer drömmen om ett hus bli verklig”, berättade vinnaren för Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör, Lise... Läs vidare