Triss Adventskalender i butik 2023

Nedräkningen fram till julafton blir betydligt roligare med en Triss Adventskalender i traditionellt format. Ännu mer spänning får du med Triss Nyårskalender, som räknar ner dagarna ända till nyårsafton. Perfekt för dig som föredrar att skrapa analogt med lott i hand! 

Visst är det spännande att öppna eller skrapa en ny lucka varje dag – även för vuxna. Speciellt om det blir vinst! Alla tre kalendrar finns att köpa i butik att avnjutas hemma i favoritfåtöljen.

Våra adventskalendrar

Triss Adventskalender finns just nu att köpa i butik. Oavsett vilken kalender du väljer kommer nedräkningen fram till jul och bli ännu mer förväntansfull och spännande. Det är också en perfekt present att ge bort!

Triss Adventskalender – 75 kr

Triss Adventskalender finns även i en mindre version för 75 kronor. Under de 24 separata skrapfälten finns sex belopp. Du vinner om du skrapar fram tre lika belopp inom ett och samma skrapfält. Högsta vinsten är 500 000 kronor och du kan vinna upp till tre gånger på en adventskalender.

Triss Adventskalender – 150 kr

Triss Adventskalender för 150 kr är lotten som kan göra dig till miljonär lagom till julafton. Öppna dagens lucka och skrapa fram en julsymbol. Håll räkningen på dina symboler genom att markera i vinstplanen. Får du tre lika har du vunnit. Bakom fem större luckor finns extraspel, där tre lika belopp ger vinst. 

Triss Nyårskalender – 300 kr

Triss Nyårskalender har skrapfält för varje dag i hela december – som ger dig vinstchanser ända fram till nyårsafton. På julafton och nyårsafton finns ytterligare ett spel, som ger dig chans att vinna 2 miljoner. Även nyårskalendern finns att köpa i butik – och är en extra fin nyårsgåva att ge bort.

Psssst...!

Du kan faktiskt börja skrapa nu direkt om du vill – vi har en digital version av julkalendern för dig som inte kan vänta. Kolla in den här nedanför.

Skrapa Triss Adventkalender Ge bort Triss Adventskalender