Uppvakta pappa med fars dag-lotter!

Klart pappa är värd att vinna en miljon! Här hittar du en riktigt passande present att uppvakta med på fars dag.  För 2023 är det den 12 november det är dags att uppmärksamma alla fantastiska pappor med, förhoppningsvis, vinstrika fars dag-lotter! 


Våra fars dag-lotter är den perfekta presenten för dig som inte kan träffa pappa, morfar, farfar eller en annan härlig fadersfigur personligen. De är även bekväma för dig som är glömsk. Du väljer bara antal lotter, vilka härliga färger de ska ha – sen fyller du i exakt datum och tid de ska skickas digitalt – superenkelt! Du kan även lägga till en personlig hälsning.

Om du ska träffa pappa i egen hög person, så är du välkommen in till något av våra ombud för att köpa fysiska lotter att gratta med!

Ge bort lotter

Triss är en uppskattad fars dag-present

Triss har en lott framtagen just för fars dag – som ger din pappa extra stor chans att skrapa fram en tv-vinst och vinna upp till 5 miljoner. Dessutom finns chansen att vinna upp till 100 000 kronor i månaden i 25 år för den som skrapar fram tre klöversymboler.

Fixa presenten i förväg – ställ in datum och tid 

Ordna lotter redan nu så kan du slappna av den 13 november, eftersom du själv kan välja datum och den exakta tid som du vill att pappa ska få sina lotter.

Fler högtider och tillfällen att ge bort Triss

Triss har för många blivit en naturlig del under flera av våra högtider, som till exempel julen och påsken. Även under alla hjärtans dag och mors dag är Triss en uppskattad present online – både att ge bort och att få. 

Ge bort Triss

Ge bort skraplotter med lång spänning

Med våra Skrapspel  som present på fars dag ger du bort lång spänning. Det finns sex lotter att välja mellan och du kommer garanterat hitta en lott som passar just din pappa, eftersom de alla skiljer sig åt med olika inriktning. Men alla Skrapspel ger chansen att vinna upp till en miljon kronor direkt på skrapet.

Vilket Skrapspel passar bäst till din pappa?

Till den som tycker om att lösa korsord passar SkrapKryss. Till alla bingoälskare har vi SkrapBingo. Med Skrap PAC-MAN levererar du en nostalgitripp från 80-talet. SkrapLotto och SkrapKeno passar både för den som redan kan och spelar våra klassiska nummerspel och den som är nybörjare. Skrap7:an är vårt senaste Skrapspel och här gäller det att hitta 7:an på olika sätt.

Hitta din favorit bland alla lotter.

Ge bort Skrapspel