Alla hjärtans dag present online 2024

Den 14 februari 2024 är det dags att sprida kärlek och önska våra nära och kära en glad alla hjärtans dag. Letar du efter en digital alla hjärtans dag-present ? Till den du inte kan träffa är det perfekt att skicka digitala lotter, tillsammans med en kärleksfull hälsning. Det är en uppskattad gåva oavsett vem du vill uppvakta – flickvän, pojkvän, mamma, pappa, vänner med flera. 

Alla Triss och Skrapspel går att beställa online – och ger chans att vinna upp till en miljon direkt på skrapet. Skicka en digital alla hjärtans dag-present som hälsning till någon du tycker om! 

Skrapa och ge bort lotter

Triss är en uppskattad present

Triss är redo att sprida kärlek på alla hjärtans dag – ett enkelt sätt att visa din uppskattning till nära och kära, som dessutom ger chans att vinna upp till 100 000 kronor i månaden i 25 år. Beställ nu och ange det datum och den exakta tid som du vill att lotterna ska levereras.

Fler tillfällen och högtider att ge bort Triss

Triss har för många blivit en naturlig del under flera av våra högtider. Du kan ge bort Triss som julklapp  eller varför inte till påsk som påskpresent. Även under mors dag och fars dag är Triss en uppskattad present online – både att ge bort och att få. 

Ge bort Triss

Skrapspel – lotter med lång spänning

Med våra Skrapspel  som present på alla hjärtans dag ger du bort lång spänning med chansen att vinna upp till en miljon kronor. Eftersom lotterna i övrigt skiljer sig åt, kommer du garanterat bland våra sex Skrapspel att hitta en lott som passar just den du vill uppvakta på alla hjärtans dag.

Vilket Skrapspel passar bäst till din mottagare?

Till den som tycker om att lösa korsord passar SkrapKryss. Till alla bingoälskare har vi SkrapBingo. Med Skrap PAC-MAN levererar du en nostalgitripp från 80-talet. SkrapLotto och SkrapKeno passar både för den som redan kan och spelar våra klassiska nummerspel och den som är nybörjare. Skrap7:an är vårt senaste Skrapspel och här gäller det att hitta 7:an på olika sätt.

Hitta din favorit bland alla lotter.

Ge bort Skrapspel