Turmannen från Skene vann stort på Keno – för andra gången

2023-05-03: Under måndagskvällen vann en lycklig Skenebo två miljoner kronor på Kenos dragning. Vinnaren visar sig vara riktigt tursam då han så sent som 2015 vann 800 000 kronor på samma rad. Vinsten ska gå till en ny bil, en resa till Finland och delas med familjen.

Den tursamma vinnaren, vilket är en man i 70-årsåldern, har spelat på Keno i över 30 år och skördat framgångar sedan dess. Mannens 10 rätt på Kung Keno under måndagsdragningen resulterade i en vinst på exakt två miljoner kronor.

– Senast 2015 vann jag 800 000 kronor på samma rad. Jag har även vunnit både 10, 15, 25 och 50 tusen på denna tursamma rad, berättar den nyblivna miljonären.

– När jag kollade på dragningen och såg alla mina nummer trodde jag inte att det var sant. Det blev svårt att somna den kvällen.

I samband med den senaste stora vinsten gav vinnaren bort sin bil till sin dotter och köpte en ny till sig själv. Åtta år senare planerar han nu att göra något liknande igen.

– Först så ska jag fira med hela familjen på lördag! Sedan är det väl dags att köpa en ny bil igen, berättar vinnaren skrattandes. Vi vill även resa till Finland på semester i sommar för att fira lite extra.

Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Daniel Arnkvist hade nöjet att gratulera den tursamma mannen.

− Att få lyssna på denna typ av historier tröttnar man aldrig på, att vinna så många gånger är helt otroligt. Måndagens vinnare blev dessutom den tredje Kenomiljonären för året, säger Daniel Arnkvist.

Raden som gav miljonvinsten lade vinnaren på Godismixen Sverige i Skene.